کود

نکات مهم بعد از خرید کود برای گیاهان آپارتمانی

خرید کود برای گیاهان آپارتمانی

در این مقاله کوتاه قصد داریم تا شما را با انواع گیاهان آپارتمانی آشنا کنیم و درباره نحوه کود دهی این نوع گیاهان اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم. پس تا انتهای این مطلب، ما را همراهی کنید تا با نکات ارزشمندی در خصوص نحوه خرید کود برای گیاهان آپارتمانی آشنا شوید.

تقسیم‌بندی گیاهان آپارتمانی

عموماً گیاهان آپارتمانی را به دو نوع تقسیم‌بندی می‌کنند. گیاهان گل‌دار مانند آنتوریوم، ارکیده، آزالیا، ژربرا، بنفشه آفریقایی و گیاهان بدون گل مانند سانسوریا، زاموفیلیا، دیفن باخیا، بابا آدم، برگ انجیری و… .

کود مناسب برای گیاهان آپارتمانی گل‌دار بهتر است از میزان فسفر و پتاسیم بیشتری بهره‌مند باشد و برای گیاهان بدون گل که بیشتر شامل برگ‌های تزیینی می‌شوند، برعکس مورد قبل، هرچه میزان نیتروژن آن‌ها به نسبت پتاسیم و فسفر موجود در آن بیشتر باشد، بهتر است.

نکات مهم قبل از خرید کود برای گیاهان آپارتمانی

قبل از اقدام برای کود دادن به گیاه لازم است تا مواردی را چک کنیم تا از آسیب رساندن به گیاهمان جلوگیری کنیم و باعث رشد بهتر آن شویم. بهترین زمان برای کود دهی به گیاه، در ساعات نسبتاً خنک روز است. متخصصین این حوزه زمان غروب تا شب را بهترین زمان ممکن برای این کار می‌دانند زیرا که در این فاصله گیاه از گرمای نور خورشید در طول روز دور شده و مانع از آسیب رسیدن به گیاه می‌شود. همچنین بهتر است فصل‌های بهار و تابستان را برای کوددهی به گیاهتان انتخاب کنید زیرا در نیمه اول سال، تقویت گیاهان نتیجه مطلوب‌تری را به‌دنبال دارد.

خرید کود برای گیاهان آپارتمانی

 مورد بعدی که باید به آن توجه کردف میزان رطوبت خاک است. بهترین زمان برای کود دهی، بین یک تا دو روز بعد از آبیاری گیاه می‌باشد. در این فاصله خاک رطوبت مورد نیاز را جذب کرده آماده استفاده از کود و سایر مواد مغذی مخصوص گیاهان می‌باشد.

از موارد مهمی که باید به آن توجه شود، میزان دوز مصرفی مناسب برای کود دادن به گیاه است. بسیاری به اشتباه تصور می‌کنند هرچه‌قدر از کود بیشتری برای گیاهانشان استفاده کنند، موجع‎‌به رشد بهتر و سریع‌تر گیاهان خود می‌شوند در حالی‌که این کار اشتباه است. در واقع بهتر است در ابتدا به بسته‌بندی کود تهیه شده مراجعه کنید. معمولاً میزان مصرف و روش استفاده از کود، روی آن نوشته شده است. توصیه ما به شما این است که در ابتدا کمی کمتر از میزان گفته شده را برای گیاه خود مصرف کنید و در صورتی‌که گیاهتان واکنش جدی نشان نداد کم کم به دوز مصرفی پیشنهاد شده برسانید.

به مرور متوجه تغییرات گیاهتان خواهید شد. اگر سرعت رشد گیاهتان کند بود، نیاز است تا مقدار بیشتری کود مصرف کنید و اگر رنگ برگ گیاهتان رو به زردی رفت، نیاز است تا میزان مصرف کود را کاهش دهید.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم تا شما را با نحوه تقسیم‌بندی انواع گیاهان آپارتمانی، بهترین زمان استفاده از کود و میزان دوز مصرفی بعد از خرید کود برای گیاهان آپارتمانی آشنا کنیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *